VSDNVTPHIJVUPSDHSR opět zazářilo

25.10.2014 07:08

Konečně jsme se v záplavě aktuálních zpráv dostali ke zveřejnění několika fotografií z nedávné oslavy ve Starém Rožmitálu. Dlouholetá členka a funkcionářka dobrovolného hasičského sboru Marcela Minaříková, která vstoupila mezi hasiče v sedmnácti letech, oslavovala 14. října 2014 kulatou šedesátku. (Viz naše zpráva: https://www.staryrozmital.cz/news/hasicska-zivotni-jubilea/ )

K významnému jubileu ji přišly samozřejmě popřát členky činorodého Starorožmitálského hasičského divadelního spolku (SHDS). Tak jsme partu divadelních nadšenkyň pojmenovali my v reportáži ze Staroměstské dětské ligy v požárním sportu (viz https://www.staryrozmital.cz/news/xxx1/ ).

Po divadelním skeči a recitační vložce při narozeninové oslavě jsme ale nahlédli do diplomu, který  SHDS předal jubilantce a s údivem jsme zjistili, že se divadelnice nazývají zcela jinak, a to mnohem jednodušeji:

Volné sdružení divadelních nadšenců, všelijakých to příznivců hereckých i jiných výstupů uměleckých při SDH Starý Rožmitál – tedy ve zkratce VSDNVTPHIJVUPSDHSR.  Jak jsme se dozvěděli později, nyní mají členky sdružení za úkol se zkratku do Silvestra naučit nazpaměť.

A ještě pár fotografií z oslavy včetně ukázky jedné sloky básně, kterou v živých obrazech vyvedlo právě VSDNVTPHIJVUPSDHSR:

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode