Vřeskovice B – Rožmitál 8:16 (5:9)

04.10.2015 22:25

V utkání sedmého kola ve Vřeskovicích proti místnímu B týmu se nám 4. října 2015 dlouho nedařilo potvrdit roli favorita, i když domácí proti nám nastoupili pouze se sedmi hráči. První branku zápasu jsme vstřelili ve čtvrté minutě my, domácí ale dvěma brankami otočili. V osmé minutě jsme vyrovnávali na 2:2, v minutě dvanácté jsme vedli 3:2. Domácí ale z následujícího útoku srovnali na 3:3 a totéž se jim ještě podařilo v 18. minutě, kdy srovnali na 4:4. Následně jsme šňůrou tří branek domácím odskočili. Ve 28. minutě Vřeskovice snížily na 5:7, dvěma brankami v závěru poločasu jsme naše vedení zvýšili na rozdíl čtyř branek.

Vstup do druhého poločasu nám vyšel na výbornou. Naše obrana dovolila domácím vstřelit první branku až v 18. minutě, kdy snižovali na 6:13. Náš útok si za celý zápas připravil spoustu brankových příležitostí. Velká část ale zůstala nevyužita, když jsme v celém zápase nastřelili minimálně dvanáct tyčí. I tak jsme přes spoustu nevyužitých šancí v zápase přesvědčivě zvítězili 16:8.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra, Z. Sadílek - P. Šourek, J. Zemek, J. Pičman, R. Stöckl, P. Melichar

 Branky: P. Šourek 5, J. Pičman 5, P. Melichar 3, R. Stöckl 2 J. Zemek 1 - za domácí: Bešta 6 a Voráček 2

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode