Utkání dvou rozdílných poločasů

11.10.2014 17:16

AKTUALIZOVÁNO v 18.26 a 20.01 hod.

V osmém kole Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené hostil v sobotu 11. října 2014 od 16 hodin Spartak Rožmitál na domácím hřišti ve Starém Rožmitále béčko Příchovic. Přestože se mělo podle postavení v tabulce (Rožmitál druhý, Příchovice předposlední) jednat o jednoznačné utkání, Rožmitál vyhrál až po velkém boji 19:13 po poločase 11:5.

Po první půli se zdálo, že domácí zapnou brankostroj na plné obrátky a obrana si udrží pověst nejlepší hráze ze všech celků v soutěži, ale druhá půlhodinka přinesla dost velký zmar. Rožmitál nedovedl na tvrdou obrannou hru soupeře, která se pohybovala na hranici pravidel, najít recept a útočníci se spíše mezi sebou dohadovali, než aby si bezchybně nahrávali. Nervozita na hřišti vyvrcholila vyloučením domácího Davida Fraňka za zcela zbytečné strkání. A tak se nelze divit, že druhý poločas skončil nerozhodně 8:8 a rožmitálští hráči byli rádi, když rozhodčí Václav Slavík odpískal konec.

Věřme, že naši hráči se velmi rychle oklepou a shodí ze sebe zbytečné napětí a předvedou už zítra 12. října dopoledne kvalitní výkon v Liticích.

Reportáž ze zápasu s Příchovicemi B najdete v rubrice Házenkáři. Tady naleznete ještě pár fotek.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode