Starší přípravka, mladší žáci, starší žákyně a starší žáci, dorost a muži

30.07.2024 12:57

Tolik děti a dospěláků bude v letošním ročníku oblastních soutěží v národní házené reprezentovat Rožmitál pod Třemšínem. Sdruženi v oddílu národní házené Spartaku zahájí boje na konci prázdnin.

Vedle starší přípravky, která se vrací na hřiště po jednom roce, navazují ostatní družstva na minulý soutěžní ročník. I trenéři zůstali věrní svým dětem a naopak.

Mladší žáky, kteří skončili v poslední tabulce čtvrtí, povedou opět Eva Hofmanová a Pavel Brejcha (foto z roku 2019). V trénování starších žákyň pokračují rovněž manželé Monika a Petr Šourkovi (snímek z roku 2022). Vloni se žákyně umístily na osmém místě. Děvčata ve složení Zdeňka Fraňková, Gabriela Horáková a Lucie Součková (foto z roku 2024) tradičně trénují starší žáky, jež v poslední soutěži obsadili 12. místo.

Rovněž dorostence budou trénovat osvědčení borci - Pavel Blažek a Marek Hejra (foto z roku 2022). Dorost, který se vloni usadil v tabulce na šestém místě, má ale trochu problém. Chybí lidi. (Pozn.: Tak už i v házené!) Snad trenéři situaci do zahájení soutěží vyřeší.

O znovuzrozeném družstvu mužů si povíme příště.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode