Osadní výbor se měl čím pochlubit

27.05.2024 00:11

Po roce a několika dnech se včera sešel osadní výbor Starého Rožmitálu s obyvateli obce. Jistě si všichni vzpomeneme, jak těžko se na konci loňské zimy nový výbor rodil. Lenka Vaňková jako dosavadní předsedkyně i přes úspěšnou práci kandidovat nechtěla a nikdo další také ne. Nakonec se dala dohromady parta mladých kolem Milana Štěpána a čest Starého Rožmitálu zachránila. A navíc jim to už přes rok pořádně šlape!

Akce stíhá akci, brigáda brigádu a dobré vztahy s radnicí padají také na úrodnou půdu. Takže dnes se měli výboři čím pochlubit. Ne všechno samozřejmě oni sami nebo s přáteli-brigádníky dělali, řadu akcí na městě však iniciovali.

Například mají už za sebou úpravu silnice v Rybově ulici a cesty ke sportovnímu areálu, dokončení cyklostezky, obnovu pomníku padlým včetně poškozených snímků, úpravu povrchu pro kontejnery u hřbitova, vyrovnání povrchu odbočky v Cvokařské ulici a na Nábřeží B. Sadílka naproti lávce u hřiště, čištění koryta Vlčavy, instalace nové vývěsky osadního výboru, přemístění plakátovací plochy na bezpečnější místo, odstranění nebezpečné břízy Na Výsluní, označení Nábřeží B. S. novými tabulkami, ale také čarodějnice a další události pro pozdvižení společenského života ve Staráku.

O uvolnění z výboru požádal Tomáš Kulovaný, který se ze Staroměšťáka mění na Plzeňáka. Na schůzi byl místo něj zvolen Petr Zehnula. Výbor bude tedy od teď pracovat ve složení Milan Štěpán, Ivana Charvátová, David Josef Trčka, Petr Zehnula a Jakub Pazderník.

Další info ze schůze, které se za město zúčastnil radní Aleš Haluska, přineseme později.

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode