Házenkáři se rozloučili s domácím publikem skvělým výkonem a vítězstvím

19.10.2014 12:12

AKTUALIZOVÁNO v 14.02 hod.

V zápase předposledního kola podzimní části Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené hostil Spartak Rožmitál v neděli 19. října 2014 na stadionku ve Starém Rožmitále béčko Přeštic. První poločas, jenž se hrál v mlze a skončil 14:13, svým průběhem vůbec neodpovídal postavení obou mužstev v tabulce, kde naši jsou na druhém místě a přeštický celek až devátý se ztrátou osmi bodů na nás.

Po vyrovnané první půli, kdy naše obrana nedovedla čelit razantním střelám soupeře, došlo v druhých třiceti minutách - jako by někdo mávl kouzelným proutkem - k zásadnímu obratu. Přeštičtí útočníci se už nedovedli už tak prosadit a náš útok rychlými brejky a tvořivou kombinací začal přivádět diváky v úžas. Není divu, že skóre se rychle měnilo v náš prospěch, až se v šedesáté minutě zastavilo na stavu 29:21 a celý Starý Rožmitál jásal nadšením.

Utkání závěrečného jedenáctého kola sehrajeme v neděli 26. října od 16 hodin v Blovicích. Jistě se najde řada fanoušků, kteří rádi na náš poslední zápas podzimu rádi přijedou.

Podrobnou reportáž najdete v sekci Házenkáři, níže vám nabízíme pár fotografií. Prohlédněte si především první čtyři snímky. Dokumentují totiž dvě události, které mimo jiné přispěly k naší převaze ve druhém poločase. Na prvním si náš trenér vyžádal oddechový čas, který výrazně přispěl k mobilizaci sil hráčů a na dalších třech je zaznamenán faul přeštického hráče na Petra Šourka při jeho brejku, za nějž byl vyloučen.

* * * * *

* * * * *

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode