Napsal nám pan Papazian z Prahy:
„Tak jsem si na základě Vašeho prospektu podíval i na Vaše webové stránky. Výborné, nicméně jsem marně hledal recept, který je na papírovém médiu, tedy onen výborný cvokařský báč. Nebo jsem jej na Vašem webu přehlédl a je někde schovaný a mým zrakům zatím ukrytý?
Pokud tam není, pak bych to naopak doporučil také sem dát včetně nějaké fotodokumentace, protože láska prochází žaludkem a dobré jídlo (a pití) člověka popožene se sem i vypravit a ochutnat vůně tohoto Vašeho jistě krásného kraje!“
Za tak půvabné psaní a pochvalu jsme nejen panu Papazianovi poděkovali, ale do rubriky Otázky a odpovědi (viz lišta vlevo) jsme recept i zařadili. Tak tedy všichni, kdož si na základě našeho webu už na báči pochutnáváte, dobrou chuť! Bude líp!
Líc a rub inovovaného prospektu s receptem
Cvokařské muzeum
Alej Johanky z Rožmitálu 74Vytvořeno službou Webnode